FORGOT YOUR DETAILS?

STANDAARD LICHTPLANNEN VOOR DRESSUUR

Paardenbak 20 bij 60 meter

Onderstaand treft u onze standaard lichtplannen aan voor paardenbakken met de afmeting 20 x 60 meter. Het lichtplan is afhankelijk van welk armatuur u kiest én afhankelijk van de afmeting van uw paardenbak. Wij voorzien u bij aanschaf van rijbakverlichting graag van een lichtplan op maat.

Lichtplan 1 - Budget

Vanwege een langere zijde van de paardenbak, in een lichtplan voor een paardenbak met deze afmetingen niet mogelijk met minder dan drie lichtmasten. Dit lichtplan geeft voldoende licht geeft voor recreanten. Plaatsing van drie lichtmasten aan één lange zijde.

Lichtplan 2 - Basic

Dit lichtplan is het meest gebruikte lichtplan voor een paardenbak met deze afmetingen. Goede verlichting op iedere plek van de paardenbak. Plaatsing van vier lichtmasten aan één lange zijde.

Lichtplan 3 - Professioneel

Indien u uw paardenbak tot in de puntjes verlicht wilt zien, dan is kunt u dit lichtplan gebruiken. Uitstekende verlichting op iedere plek van de paardenbak. Plaatsing van vijf lichtmasten aan één lange zijde.

Let op

Indien u een andere maat paardenbak heeft, dan kunnen wij daar ook een lichtplan voor maken. Neem hiervoor contact met ons op.

TOP
Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Wij zitten op dit moment niet achter de pc, laat een bericht achter of uw telefoonnummer zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft of stuur ons een email: verkoop@rijbakverlichting.net.
:
:
:
Wij zijn online! Heeft u vragen? Whatsappen kan ook: 06-27012521.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht