FORGOT YOUR DETAILS?

STANDAARD LICHTPLANNEN VOOR DRESSUUR

Paardenbak 20 bij 40 meter

Onderstaand treft u onze standaard lichtplannen aan voor paardenbakken met de afmeting 20 x 40 meter. Het lichtplan is afhankelijk van welk armatuur u kiest én afhankelijk van de afmeting van uw paardenbak. Wij voorzien u bij aanschaf van rijbakverlichting graag van een lichtplan op maat.

Lichtplan 1 - Budget

Paardenbakverlichting met zo weinig mogelijk lichtmasten. Deze paardenbakverlichting geeft voldoende licht om recreatief in te rijden. Plaatsing van twee lichtmasten aan één lange zijde.

Lichtplan 2 - Basic

Rijbakverlichting die het meeste geïnstalleerd is in Nederland en België. Goede paardenbakverlichting op iedere plek van de paardenbak. Plaatsing van drie lichtmasten aan één lange zijde.

Lichtplan 3 - Professioneel

Optimale paardenbakverlichting met vier lichtmasten aan één zijde. Op iedere plek van de paardenbak heeft u met dit plan voldoende licht met onze lichtmasten.

Let op

Indien u een andere maat paardenbak heeft, dan kunnen wij daar ook een lichtplan voor maken. Neem hiervoor contact met ons op.

TOP
Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Wij zitten op dit moment niet achter de pc, laat een bericht achter of uw telefoonnummer zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft of stuur ons een email: verkoop@rijbakverlichting.net.
:
:
:
Wij zijn online! Heeft u vragen? Whatsappen kan ook: 06-27012521.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht