FORGOT YOUR DETAILS?

WEDERVERKOOP

Bent u installateur, paardenbakkenbouwer of wilt u dealer worden?

Perfecte aanvulling op uw assortiment

Wij bieden u het volgende:

Topkwaliteit
Onze producten behoren tot de top in de markt en voortdurend zijn wij bezig om onze producten door te ontwikkelen om het technische leiderschap te behouden en verder uit te bouwen.

Specialist in led
Dankzij eigen research and ontwikkeling zijn wij de enige fabrikant in West Europa die ledarmaturen maakt met een dergelijke hoge lumenoutput en efficiency. Wij zijn ook de enige die meerdere ledarmaturen in het assortiment heeft, speciaal gericht op het verlichten van paardenbakken. Regelmatig zult u nieuwe en aanvullende producten kunnen verwachten die aansluiten op de vraag in de markt.

Goed advies
Wij geven altijd goed advies, zelfs als dat betekent dat voor een andere verlichtingsoplossing moet worden gekozen die wij niet kunnen bieden. De klant móet de beste oplossing aangeboden krijgen.

 

Snelle levering
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en dankzij goede afspraken met transportbedrijven kunnen wij binnen enkele dagen de producten bij uw klant hebben.

Onderhoud / reparatie
Wij hebben een eigen reparatieafdeling die ieder mankement snel en vakkundig kan repareren. De klant hoeft hierdoor nooit lang te wachten.

Garantie
Wij staan voor onze producten, zelfs na de wettelijke garantieperiode van twee jaar.

Aantrekkelijke prijzen voor wederverkopers
Uw inzet mag worden beloond, dat doen wij ook graag.

Gebruik onderstaand formulier of bel of app naar: 06-27012521

 

Contactformulier wederverkoop
Bezig met versturen

TOP